Kulttuuriretki

Pohjoisen Korpilahden yhteistyöyhdistys POKO järjesti elokuun lopulla kulttuuriretken Mäntän Serlachius-museoihin. Retkelle osallistui 26 henkilöä eri kyliltä. Matka alkoi Sarvenperältä aamukahdeksalta Pohjolan Matkan bussilla Ari Huhtasen ohjastamana. Saukkolasta, Tikkalasta ja Ylä-Muuratjärveltä kerättiin mukaan matkalle ilmoittauttuneita.

Mäntässä Autereen tuvalla nautitun aamukahvin jälkeen siirryimme Taidemuseon puolelle, missä saimme omaan tahtiin tutustua tunnettujen taiteilijoiden teoksiin. Monia kiinnosti erityisesti salaperäisen katutaiteilija Banksyn teokset. Ruokailun jälkeen tutustuimme vielä lähellä sijaitsevaan Custav-museoon. Sitten bussin nokka kohti Keuruuta, missä poikkesimme vielä tutustumassa vanhalla rautatieasemalla toimivaan Keräilyn aarteet-näyttelyyn.

Vanhoja tavaroita katsellessa tuli monelle lapsuus ja nuoruusajat mieleen. Mukava loppuhuipennus ennen kotimatkaa.