Korona-virus tilanteen vuoksi Sarvenperän Saunamaraton on peruttu vuoden 2020 osalta

Huippusuosion saavuttanut, legendaarinen Sarvenperän Saunamaraton on kesäinen tapahtuma Sarvenperän ja Saukkolan rantamaisemissa, jossa yhdistyvät suomalaiset perusarvot: luonto, sauna ja liikkuminen. Osallistujille pyrimme tarjoamaan vaihtelevaa ohjelmaa koko päiväksi, tutustumista erilaisiin ihmisiin sekä paikallishistoriaa ja kasvillisuuden esittelyä.

Saunamaraton ei ole kilpailu, vaan saunan ystävistä kootaan joukkueet, jotka yhden päivän aikana saunovat noin 20 eri saunassa. Matkaa kävellen kertyy noin 10 kilometriä. Saunat ovat pääosin rantasaunoja. Maratonin erikoisimmat saunat ovat savusauna(t) sekä siirtosauna(t).

Saunojen välimatkat kuljetaan kyläteitä ja metsäpolkuja pitkin kävellen ja/tai uiden. Joka saunassa heitetään ainakin yhdet kunnon löylyt. Kiireellä ei kuljeta. Aikaa pitää varata noin 10 tuntia.

Osanottajien alaikäraja on 13 v. Järjestäjät jakavat ryhmät ja laativat aikataulut. Saunoille varataan juotavaa ja ruokailut järjestetään sopivin välein. Ruokailut ja juomat sisältyvät ilmoittautumismaksuun.

Jokainen osallistuu saunamaratonille omalla vastuullaan. Ensiapuryhmä päivystää koko päivän. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautumisen jälkeen osallistujille. Kaikki maratonin suorittaneet saavat kunniakirjan.

Tapahtuma peruttu

Muista: Saunamaraton ei ole kilpailu!

Löylyissä mukana

muuntuva.fi Harvia

SARVENPERÄN XVIII SAUNAMARATON ke 1.7. 2020. ON PERUTTU

Ilmoittautuminen keväällä, seuraa tiedotusta! Mukaan mahtuu noin 80 saunojaa. Jos ilmoittautumisia tulee tätä enemmän, suoritetaan arvonta. Osallistumismaksu on 70€/henkilö.

Maraton info Seija Haliselta

Sarvenperän säntäys. kilpailijoita

SARVENPERÄN IV SÄNTÄYS 13.06.2020 ON PERUTTU

Korona-virus tilanteen vuoksi Sarvenperän Säntäys on peruttu vuoden 2020 osalta

Sarvenperän Säntäys on peruttu vuoden 2020 osalta

Korona-virus tilanteen vuoksi Sarvenperän Säntäys on peruttu vuoden 2020 osalta.

Sarvenperän kyläseura järjestää kolmatta kertaa 10 kilometrin juoksukilpailun lauantaina 15.6.2019. Lähtölaukaus pamahtaa klo 12. Kisan lähtö ja maali sijaitsevat Sarvenperän entisen koulun pihapiirissä (osoite Löytänäntie 10, 41930 Kuohu).

MATKAT JA SARJAT

  • 10 km naiset ja miehet (Ei erillisiä ikäsarjoja).
  • n.7 km kävelijät ilman ajanottoa (matkan pituus tarkentuu toukokuun aikana).
  • Yhteislähtö.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUT

Tapahtuma peruttu.

REITTI JA HUOLTO

10 kilometrin reitti on sora- ja hiekkateitä vaihtelevassa maastossa. Reitti on merkitty kilometrikyltein ja nuolin. Lähtö tapahtuu Löytänäntieltä, josta matka jatkuu reittiä Mäntyahontie-Leppäsuontie-Lepomäentie-Sarvenperäntie-Löytänäntie.

Huolto (vettä ja mehua) on noin reitin puolivälissä ja maalissa.

PALKINNOT

Naisten ja miesten sarjassa rahapalkinnot:
1. 100€
2. 75€
3. 50€

Lisäksi arvontapalkintoja kaikkien osallistujien kesken (myös kävelysarja).

PESEYTYMINEN JA RUOKAILU

Maalialueella ei ole suihkumahdollisuutta, mutta peseytymään pääsee savusaunaan tai kyläseuran siirtosaunaan. Savusauna on varattu miehille 13-14 ja naisille 14-15; siirtosauna naisille 13-14 ja miehille 14-15.

Kilpailun jälkeen on tarjolla keittoruoka (myös kasvisvaihtoehto), juoksijoille 2€ ja kannustusjoukoille 7€. Keitto sisältää leivän ja juoman. Koulun piha-alueella on myös pieni kahvio.

Lisätiedot: Johanna Niilivuo, johanna.niilivuo@elisanet.fi tai 040 4132 516

SÄÄVARAUS: Jos sataa niin sitten sataa.

Osallistujat eivät ole vakuutettu tapahtumanjärjestäjän taholta. Jokainen juoksee omalla vastuulla.

TULOKSET

2017
2018
2019
2020 Säntäys peruttu