Kylälehti "Meijän perä"

Suosittu ja pidetty kylälehti Meijän Perä on perustettu kylän tiedottamistarpeisiin vuonna 2000. Ensimmäinen numero ilmestyi vielä nimettömänä. Kilpailu oman lehden nimestä toi vaihtoehtoja Sarvenperäsestä aina Sarvilastuihin. Meijän Perä -nimen lehtitoimikunta valitsi tiukan äänestyksen kautta. Sarvenperästen puhekieleen on meijän perä tullut jäädäkseen - se tunnetaan omana "tavaramerkkinä".

Meijän Perässä on vuosien mittaan esitelty kyläläisiä Tuttuja ja kylänmiehiä äpalstalla, tarkasteltu ympäristön tapahtumia Oivallinen luonto äjutuissa sekä kuvattu kylän historiaa Perinnetarinoissa. Lehteen voivat kirjoittaa juttuja ja tarinoita niin entiset kuin nykyisetkin sarvenperäset sekä muut tilaajat. Takasivulla ilmoitetaan tulevat tapahtumat ja talkoot, joihin voi osallistua kukin mahdollisuuksiensa mukaan.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Painosmäärä on 180 kpl ja painopaikka Jyväskylän Yliopistopaino.

Sarvenperän asukkaille lehti jaetaan ilmaiseksi. Tilattuna vuosikerta maksaa 15 euroa ja irtonumero 4 euroa. Irtonumeroita myynnissä Kuohun kaupalla ja Tikkalan K-extra Mehtosessa. Julkaisija on Sarvenperäset ry. Lehden yhteystiedot

Kaikenlaiset jutut ja kuvat lehteen ovat erittäin tervetulleita!

Sarvenperän oma kyläkirja Höylillä puheella kuin torppa ruununparkissa julkaistiin joulumarkkinoiden yhteydessä 2005. Kirjan kokoaminen onnistui kyläläisten yhteisvoimin. Kirjaa on vielä saatavilla, hinta 20ä+postikulut. Kirjaa voit kysyä Seijalta p. 0400 646 471.

Lue uusin lehti!